You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Läs mer om Newsletter Finland

Kypsäksi paistettu punakampela on asiakkaiden suosikki

KYPSÄKSI PAISTETTU KALA

Hörnefors Vägkrog-ravintolan Veronica Andersson käyttää Royal Greenlandin kypsäksi paistettua punakampelaa usein keittiössään, sillä se on asiakkaiden suosikki.

Hörnefors Vägkrog -ravintola sijaitsee E4-tien varrella noin 30 kilometrin päässä Uumajasta. Sen asiakkaisiin kuuluu niin rekkakuskeja kuin työmatkalaisiakin. Ravintola on auki ympäri vuoden, mutta etenkin toukokuusta elokuuhun asiakkaita on todella paljon. Kesäkuukausina ravintolan lounaalla käy noin 120 asiakasta.

Veronica Andersson on työskennellyt Hörnefors Vägkrogissa 22 vuotta, ja hänen vastuullaan on ruoan valmistus ja tarjoilu. Veronica kertoo, että yksi ruokalistan suosituimmista annoksista on keitettyjen perunoiden ja rémouladekastikkeen kanssa tarjottava punakampelafilee.

”Käytämme annoksissa Royal Greenlandin kypsäksi paistettua punakampelaa, koska se maistuu hyvältä – ja koska asiakkaat todella pitävät siitä. Olemme aiemmin kokeilleet muitakin vaihtoehtoja, mutta asiakkaamme syövät mieluiten Royal Greenlandin punakampelaa. Ja me olemme samaa mieltä – se on paras. Kala on erittäin hyvä ja maukas”, Veronica toteaa.

Nopea ja helppo valmistus

Veronica on käyttänyt Royal Greenlandin punakampelafileitä yli seitsemän vuoden ajan, ja kun yhtiö tänä vuonna toi markkinoille kypsäksi paistetun punakampelan, hän alkoi käyttää sitä. Kypsäksi paistettu punakampelafilee tarvitsee vain lämmittää ennen tarjoilua. Hörnefors Vägkrog tarjoaa kypsäksi paistetun punakampelan lämmitettynä. Koska sitä ei tarvitse kuumentaa tiettyyn lämpötilaan saakka, keittiössä säästyy paljon aikaa.

Veronican mukaan kypsäksi paistetun punakampelan etuna on sen käytön helppous ja nopeus. Tuotteet toimitetaan irtopakasteina 5 kilogramman pakkauksissa. ”Voin itse päättää, kuinka monta fileetä käytämme kerrallaan. Näin voimme vähentää ruokahävikkiä – ja se on todella suuri etu”.

Voit lukea lisää Hörnefors Vägkrogista ravintolan kotisivulta tästä linkistä: http://www.frendohornefors.se/358689432

Lisätietoja Royal Greenlandin kypsäksi paistetusta punakampelasta löytyy tästä.

Läs mer om Glutenfri
...