You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Läs mer om Newsletter Finland

Gluteeniton paneroitu kala

GLUTEENITON PANEROITU KALA

Gluteenille herkistyneen tai kananmunille tai maidolle allergisen arki voi joskus olla vaikeaa. Nyt siitä tulee kuitenkin hiukan helpompaa, kun Royal Greenland on tuonut markkinoille gluteenittoman, rapeaksi paneroidun kalafileen, jossa on käytetty riisi-, kikherne- tai maissipanerointia.

Royal Greenland laajentaa paneroitujen kalojen valikoimaansa ja tarjoaa täysin uuden tuotekonseptin: uunivalmiit kalat, joissa on gluteeniton panerointi. Valikoimaan kuuluu kolme kalalajia, joiden panerointi on gluteeniton eikä sisällä kanamunaa tai maitoa.

Valikoimaan kuuluvat:

  • punakampelafilee (100–130 g)
  • rapeaksi paistettu turska (80 g)
  • rapeaksi paistettu seiti (55 g).

Paneroinnissa on käytetty riisijauhoa ja/tai kikhernejauhoa ja maissijauhoa. Gluteenittomat tuotteet eivät sisällä myöskään kananmunaa tai maitoa, joten ne sopivat myös muna- ja maitoallergikoille.

Helppo valmistaa hyvällä omallatunnolla

Uudet tuotteet on esipaistettu, ja ne ovat valmiita uuniin laitettavaksi, joten niiden käsittely on helppoa – ne voidaan laittaa uuniin suoraan pakastimesta. Tuotteet on MSC-sertifioitu, mikä tarkoittaa sitä, että niissä käytetyt kalat on pyydystetty ekologisesti kestävällä tavalla.

Läs mer om Canadian lobster
...