You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Läs mer om Nyhedsbrev Finland

Valmiiksi paistetut paneroidut kalat

KYPSÄKSI PAISTETTU KALA

Royal Greenlandin valmiiksi paistetut kalat helpottavat ruoanlaittoa monin tavoin. Kalan valmistuksessa säästyy aikaa, jonka voi käyttää esimerkiksi lisukkeiden valmisteluun.

Royal Greenland esittelee uutuuden: paneroidut ja kypsäksi paistetut kalatuotteet. Valikoima sisältää punakampelafileitä, kampelafileitä, kahta silliä, alaskanseinuggetteja ja kahdenlaista grönlanninturskaa. Kaikki vaihtoehdot voidaan käyttää suoraan pakastimesta. Ne tarvitsee vain sulattaa ennen tarjoilua.

Uusissa kypsäksi paistetuissa tuotteissa on rapea ja maukas panerointi, ja ne on valmistettu tuoreista kalafileistä. Kaikki viisi vaihtoehtoa on paistettu kypsäksi, joten niiden sisälämpötila on noussut 72 asteeseen. Ne tarvitsee vain sulattaa ennen tarjoilua. Näin kalaruoan valmistus helpottuu ja nopeutuu. Punakampela- ja kampelafileissä sekä nuggeteissa ei ole mukana nahkaa.

Monia käyttömahdollisuuksia

Kypsäksi paistettujen fileiden käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Ne sopivat esimerkiksi mainiosti tilanteeseen, jossa on laitettava ruokaa suurelle joukolle tai kun ravintolassa on ruuhka-aika. Niitä voidaan käyttää myös osana ateriapakkausta tai kotona lämmitettävää ateriaa.

Vaikka kaikki vaihtoehdot voidaan tarjoilla ilman kypsentämistä, ne voidaan myös lämmittää uunissa suoraan pakastimesta otettuina. Niistä tulee erittäin herkullisia, jos niitä lämmitetään noin 9 minuuttia 230-asteisessa uunissa.

Kalaherkkujen käyttötavasta riippumatta niiden valmistus on helppoa ja nopeaa, joten voit keskittyä luovaan lisukkeiden käyttöön.

Mieto ja hienostunut maku

Miedon ja hienostuneen makunsa ansiosta punakampela on suosittu ruokakala. MSC-setifioitu punakampelafilee sisältää 60 % kalaa, ja se on valmistettu tuoreista, Tanskassa pyydetyistä punakampeloista. Paneroitu ja paistettu kampelafilee sisältää 54 % kalaa.

Molemmilla sillivaihtoehdoilla on MSC-merkintä. Niistä ensimmäisessä on rapea ruisjauhopanerointi. Se sisältää kalaa 80 %. Toinen vaihtoehto on paneroitu tavallisilla korppujauhoilla. Sen kalapitoisuus on 65 %.

Alaskanseistä valmistetut kalanuggetit painavat 16-26 grammaa. Ne on valmistettu MSC-sertifioidusta alaskanseistä. Kalapitoisuus on 80 %.

Kaksi viimeistä vaihtoehtoa on valmistettu grönlantilaisesta turskasta. Niistä ensimmäinen on kevyesti paneroituja ja rapeaksi paistettuja 50–70 gramman annospaloja. Toinen on kevyesti paneroitua, sitruunalla ja persiljalla raikkaaksi maustettua turskafileetä, jotka painavat 50–70 grammaa.

Punakampela- ja kampelafileet sekä ruisjauhopaneroitu silli ovat saaneet Royal Greenlandin Clean Label -laatumerkin.

Läs mer om Clean Label
...