You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Läs mer om Newsletter Finland

VALMIIKSI PAISTETUT PANEROIDUT KALAT

Royal Greenlandin valmiiksi paistetut kalat helpottavat ruoanlaittoa monin tavoin. Valmistusvaiheessa säästyvän ajan voi käyttää esimerkiksi herkullisten lisukkeiden loihtimiseen.

Royal Greenland tuo nyt markkinoille paneroituja ja valmiiksi paistettuja kalatuotteita. Valikoimassa on punakampelafileitä, kampelafileitä, ruisjauhoilla leivitettyä silliä, alaskanseitinugetteja sekä sitruunalla ja persiljalla maustettua Grönlannin turskaa. Kaikki vaihtoehdot voi ottaa käyttöön suoraan pakastimesta, koska niille riittää ennen tarjoilua pelkkä sulatus.

Valmiiksi paistetuissa paneroiduissa tuotteissa on rapea ja maukas panerointi, ja ne on valmistettu tuoreista kalafileistä. Kaikki variantit on kypsennetty sisältä 72-asteisiksi, joten ennen käyttöä niille riittää pelkkä sulatus. Se tekee kalaruokien tarjoilusta entistä helpompaa ja nopeampaa.

Monia käyttömahdollisuuksia

Valmiiksi paistettujen kalojen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Ne sopivat esimerkiksi isojen joukkojen ruokkimiseen ja ravintoloiden kiirehetkiin. Niitä voi käyttää myös pakastettujen ateriapakkausten osana ja kylmissä annoksissa, joita ei ole tarkoitus säilyttää pitkiä aikoja.

Vaikka kaikki vaihtoehdot voi tarjoilla ilman kypsentämistä, ne voi halutessaan lämmittää suoraan pakastimesta. Yhdeksän minuuttia 230-asteisessa uunissa tekee niistä todella herkullisia.

Käyttötavasta riippumatta valmistus on helppoa ja nopeaa, koska luovuutta ei tarvitse käyttää kuin lisukkeiden luomiseen.

Mieto ja hienostunut

Punakampela on miedon ja hienostuneen makunsa ansiosta yksi Suomen suosituimmista ruokakaloista. MSC-sertifioitu punakampelafilee sisältää 60 % kalaa, ja se on valmistettu tuoreista, Tanskassa pyydetyistä punakampeloista. Paneroitu ja paistettu kampelafilee sisältää 54 % kalaa.

Ruisjauhoilla rapeaksi leivitetty silli on MSC-merkittyä. Se sisältää kalaa 80 %.

Alaskanseitistä valmistetut kalanugetit painavat 16–26 grammaa. Ne on valmistettu MSC-sertifioidusta alaskanseitistä. Kalapitoisuus on sillin tapaan 80 %.

Viimeinen variantti on kevyesti paneroitu Grönlannin turska. Annospalat painavat 50–70 grammaa ja maistuvat raikkaasti sitruunalta ja persiljalta.

Punakampela- ja kampelafileet sekä ruisjauhopaneroitu silli ovat saaneet Royal Greenlandin Clean Label -laatumerkin.

Läs mer om Hörnefors Vägkrog - færdigstegte
...