You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Läs mer om Newsletter Finland

SNACK’it

Royal Greenlandin uusi napostelukonsepti

Royal Greenlandin uusi SNACK’it-napostelusarja sisältää pieniä täytettyjä voitaikinaneliöitä, rapeita paneroituja kylmän veden katkarapuja ja pretzel-muruissa leivitettyjä mehukkaita turskapaloja. Yhteistä suupaloille ovat monipuoliset käyttömahdollisuudet ja lyhyt valmistusaika suoraan pakastimesta.

Herkullisista pienistä voitaikinaneliöistä on saatavana kaksi eri versiota: Yksi sisältää kermaista äyriäiskastiketta, painaa 20 g/kpl ja toimitetaan 3,2 kg:n laatikoissa. Toinen sisältää savulohta, painaa 30 g/kpl ja toimitetaan 3,4 kg:n laatikoissa.

Kermaista äyriäiskastiketta sisältävissä voitaikinaneliöissä on muun muassa chileläistä äyriäistä, konjakkia, voita, tuorejuustoa ja valkosipulia. Chileläiset äyriäiset on pyydetty kestävällä tavalla (MSC-sertifioitu).

Savulohta sisältävissä voitaikinaneliöissä on muun muassa laadukasta ja mehukasta savulohta (Salmo salar) sekä tuorejuustoa, ruohosipulia ja dijonsinappia. Maukas ja kermainen täyte on pakattu rapean voitaikinakuoren sisään.

Ylellisten suupalojen houkutteleva ulkonäkö herättää ruokahalun, ja mieto ja tasapainoinen maku on erinomainen. Voitaikinaneliöt sopivat alkupaloiksi esimerkiksi vastaanotoilla, juhlissa ja tapahtumissa.

Valmistetaan suoraan pakastimesta (10–12 minuuttia 200-asteisessa kiertoilmauunissa). Neliöt on pakastettu yksittäin ja pakattu käytön helpottamiseksi pieniin laatikoihin.

Herkullisista pienistä voitaikinaneliöistä

Rapeat paneroidut katkaravut on tehty suurista ja mehukkaista kylmän veden katkaravuista (Pandalus borealis). Kevyt ja rapea panerointi on maustettu muun muassa paprikalla.

Paneroidut katkaravut ovat vähän tavallisesta poikkeava suupala, mutta niiden makea maku ja korkea laatu eivät petä. Katkarapua tuotteessa on 60 %. Katkaravut sopivat esimerkiksi hienostuneiksi sormisyötäviksi, napostelukoriin, alkupalaksi, salaatin täytteeksi, aterialle ranskanperunoiden ja salaatin kanssa sekä valmiina annoksina noutopöytään.

Paneroidut katkaravut on esipaistettu, ja ne kypsyvät nopeasti ja helposti suoraan pakastimesta joko uunissa (noin 5 minuuttia 200 asteessa) tai uppopaistamalla (1–2 minuuttia 180 asteessa). Niissä on Clean Label -merkintä eli niissä ei ole keinotekoisia lisäaineita. Katkaravut on pyydetty kestävällä tavalla (MSC-sertifioitu).

Rapeat paneroidut katkaravut on pakattu laatikoihin, joissa on kolme 1 kg:n pussia.

Rapeat paneroidut katkaravut

Pretzel-muruilla paneroidut turskapalat on valmistettu mehukkaasta Atlantin turskasta (Gadus morhua). Rapeat ja suolaiset pretzel-rinkelit tunnetaan monissa maissa, mutta erityisesti saksankielisillä alueilla.

Pienet pretzel-turskat painavat noin 20 grammaa, ja niissä on 55 % kalaa. Pretzel-panerointi antaa turskapaloille helposti tunnistettavan rosoisen ulkonäön. Turskapalat sopivat esimerkiksi sormisyötäviksi, välipalaksi, alkupaloiksi ja cocktail-tikkuihin. Niitä voi tarjoilla myös noutopöydässä valmiina annoksina lisukkeiden kanssa. Siro koko, rapea panerointi sekä mehukas ja mieto kala tekevät pretzel-paneroiduista turskapaloista sekä lasten että aikuisten suosikin. Turska on pyydetty kestävällä tavalla (MSC-sertifioitu).

Kypsennys onnistuu helposti suoraan pakastimesta (12–14 minuuttia 200-asteisessa kiertoilmauunissa).

Pretzel-paneroidut turskapalat on pakattu laatikoihin, joissa on kolme 1 kg:n pussia.

Pretzel-muruilla paneroidut turskapalat

 

Läs mer om DeliCrisp
...