Du har en forældet browser

Opdater venligst din browser

Opdater browser
Læs mere om Foodservice & Gastro

Persondatapolitik

Royal Greenland Seafood A/S, CVR nr. 10977231, Hellebarden 7, 9230 Svenstrup J, (“Royal Greenland” eller “vi”) er dataansvarlig for de personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev og/eller deltagelse i konkurrencer.

1. Sådan behandler vi dine personoplysninger

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, afgiver du oplysninger om dit navn og din e-mailadresse samt din branche og firmanavn, ligesom vi indsamler oplysninger om dig via cookies – se nærmere nedenfor.

Personoplysningerne indsamles og anvendes til fremsendelse af nyhedsbreve samt andet markedsføringsmateriale via e-mail angående fx vores produkter, opskrifter, produktnyheder, tilbud, invitationer, konkurrencer, kundeundersøgelser, mv. Personoplysninger indsamles og anvendes yderligere til gennemførelse af eventuelle konkurrencer, som du måtte deltage i. Behandlingen af dine personoplysninger til ovenstående formål sker på grundlag af dit samtykke.

2. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på info@royalgreenland.com.

Såfremt dine personoplysninger er indsamlet i forbindelse med din deltagelse i en af vores konkurrencer, vil vi slette dine personoplysninger, når konkurrencen er overstået, medmindre du har samtykket til modtagelse af markedsføring.

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbreve, kan du også frabede dig yderligere henvendelser ved at benytte afmeldingslinket i vores henvendelse.

Oplysningerne vil blive slettet, når vi ikke længere har noget sagligt formål med at opbevare dem, dog kan de behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

3. Brug af cookies på royalgreenland.dk

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her.

4. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at anmode om berigtigelse, sletning eller blokering af dine personoplysninger eller kræve begrænsning af behandlingen. Du kan derudover til enhver tid gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af personoplysninger om dig.

Herudover har du i visse tilfælde ret til at få udleveret de personoplysninger, som vi har registreret om dig, i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt bede os om at sende disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

5. Klageadgang

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, ønsker at gøre dine rettigheder gældende eller ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du kontakte os på info@royalgreenland.com eller på tlf. +45 9815 4400. Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

***

Læs mere om Cookiepolitik
...