Du har en forældet browser

Opdater venligst din browser

Opdater browser
Læs mere om Foodservice & Gastro

Websitets brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies. Læs vores cookie-politik her.

Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette.

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Royal Greenland A/S
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Telefon: 9815 4400
Email: info@royalgreenland.com

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål, for at gøre din oplevelse på Royal Greenlands websites bedre. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Sådan sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at gemme dine cookies, kan du til enhver tid selv slette dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.2 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.3 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt demografiske data og brugerrelaterede statistikker for at tilpasse vores indhold efter brugernes ønsker og interesser. Derudover anvendes cookies til at huske dine præferencer, f.eks. favoritopskrifter samt ingredienser tilføjet indkøbslisten.

2.4 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger

For at vi kan levere nyhedsbreve, svare på anmodninger om sponsorater og svare på eventuelle reklamationer har vi brug for at indsamle visse personoplysninger.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv frivilligt har givet os disse oplysninger ved for eksempel registrering eller deltagelse i en undersøgelse, konkurrence m.v. Her indsamles for eksempel oplysninger om navn, adresse, postnummer og e-mail. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Royal Greenlands indsamling og håndtering af personlige oplysninger sker i overensstemmelse med persondataloven, samt dansk ret i øvrigt.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Royal Greenland, skal du rette henvendelse på info@royalgreenland.com eller telefon 9815 4400. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Læs mere om Opskrifter
...